м. Черкаси
вул. Припортова 34
10:00-23:00
без вихідних
+38 (0472) 72-72-61
Адміністрація м.Черкаси
+38 (044) 494-04-90
Головний офіс м.Київ
+38 (0472) 72-72-61
Адміністрація м.Черкаси
+38 (044) 494-04-90
Головний офіс м.Київ
Вiртуальный тур
по ТРЦ «Днипро-Плаза»
Плани поверхів
та розташування

Підтримаємо акцію "Я люблю життя"

Волонтерський рух «Жити завтра» та ЧОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» запрошують усіх творчих, чуйних і небайдужих людей взяти участь у благодійній акції «Я люблю життя», яка стартувала у Черкасах 26 жовтня благодійним концертом дитячих колективів у ТРЦ Дніпро Плаза.

Метою акції є проведення збору коштів для хворих дітей Черкаського обласного онкологічного диспансеру та дітей із важкими формами ДЦП. Фото та історії п’яти дітей глядачі концерту могли побачити на банері акції, тут же вказані і реквізити, куди можна перерахувати кошти.

Протягом листопада та грудня у трьох торгових центрах міста – Дніпро Плазі та обох “Гранд-Маркетах” – будуть розташовані яскраві скриньки для пожертв із лого акції “Я люблю життя”. Кожні вихідні команда волонтерів організовуватиме майстер-класи, конкурси та концерти з метою зібрати якомога більше коштів на лікування дітлахів.

"Ця акція стала результатом спільних зусиль різних волонтерських організацій та Всеукраїнського благодійного фонду “Дитячий світ, – говорить Анастасія Мельникова, яка представляє “Всеукраїнську мережу ЛЖВ (людей, що живуть із ВІЛ/СНІД). – І ми закликаємо усіх небайдужих приєднатися до цієї акції, яка триватиме протягом двох місяців у торгових центрах нашого міста".

Цієi ж суботи допомагали збирати кошти для 5 хворих діток агенство ”Країна свят”, ведучі Дмитро Зборовський та Анна Кривопишина, волонтери з ЧНУ, студія естрадної пісні “Нон-стоп”, танцклуб “Наталі”, танцювальний клуб “Артез”, колектив “Princess”, школа східного танцю “Ізмір”, вокалістка Катерина Субботова.

- Це не перша, але й не остання наша акція, – говорить Тетяна Швець, представник волонтерського руху “Жити завтра”. – Адже те, що діти хворіють на онкозахворювання – це не проблема їхніх матерів. Це проблема країни в цілому. Протягом своєї волонтерської діяльності я зрозуміла, що у нас дуже багато хороших людей, але, можливо, не всі знають, що діти потребують допомоги. Оскільки ми про це говоримо, влаштовуємо заходи – люди з охоче відгукуються.

А ось волонтер акції Олена Каптановська сама пережила захворювання рідних на рак. Від пухлини головного мозку померла її двоюрідна сестра, онкозахворювання стало причиною смерті мами. Знаючи серйозність проблеми, Олена погодилася узяти участь у акції попри завантаженість роботою.

- Маю відзначити, що велику допомогу у організації надав Всеукраїнський благодійний фонд “Дитячий світ”, який очолює Валентина Жуковська. Це не перший захід, який організовує фонд для дітей, щоб зробити їхнє життя кращим, – говорить Олена.

Наразі акція “Я люблю життя” потребує ще допомоги волонтерів, які 1-2 години на день зможуть займатися збором коштів.

Крім того, організатори запрошують активних й творчих людей, які б допомагали з проведенням міні-вистав, концертів, виготовленням візуальних матеріалів до проекту тощо.

Організатори говорять, що допомогти можна у будь-якій формі, навіть поширивши інформацію про акцію у соцмережах.
+38 (0472) 72-72-61
+38 (044) 494-04-90
10:00-23:00
без вихідних
Пожалуйста, подождите . . .